Take the Lead 's-Hertogenbosch

15 maart 2018 (15:00 uur - 17:30 uur) door Avans Flow

Jij hebt je doel voor ogen maar komt niet in beweging. Je twijfelt aan jezelf en ziet beren op de weg. Je ziet meer obstakels dan mogelijkheden. Je blijft in een negatieve spiraal hangen en komt maar niet verder. Hoogste tijd om het heft in eigen hand te nemen.

De workshop Take the Lead - persoonlijk leiderschap voor studenten - leert je om het beste uit jezelf te halen. Je leert hoe jij jouw kwaliteiten kunt inzetten om je doelen te bereiken. Hoe je afrekent met negatieve en belemmerende gedachten. Je komt in beweging en neemt de lead over je eigen leven.

Tijdens workshop ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

• Doelen inzichtelijk krijgen
  • Energie effectief inzetten, wat is belangrijk en waar heb jij zelf invloed op
  • Afrekenen met belemmerende gedachten
  • Inzetten van helpende gedachten
  • Jouw eigen kwaliteiten inzetten
  • Van afwachtend naar zelfsturend

Wie

Deze workshop is geschikt voor Avansstudenten.

Dinsdag 15 maart 2018 van 15.00 tot 17.30 uur.

Meld je nu aan voor deze workshop.

Laatst bijgewerkt op 20 december 2017.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Open College