Open avond Associate degrees Roosendaal

14 maart 2018 (00:00 uur)

Tijdens de Open avond kun je je vragen stellen aan docenten en studenten van de Avans Academie Associate degrees in ’s-Hertogenbosch. De locatie in Roosendaal is nieuw, maar zo krijg je toch een indruk van hoe het er volgend jaar aan toe gaat. Bekijk meteen het nieuwe pand in Roosendaal waar je komt te studeren.

Er zijn 3 voorlichtingsrondes waar je informatie krijgt over de opleiding(en) waarin jij interesse hebt. Ook geven we 3 keer een algemene presentatie en is er voldoende gelegenheid om je vragen te stellen.

• welkom en inloop vanaf 18.30 uur
  • algemene presentatie, start om 18.45, 19.00 en 19.15 uur
  • voorlichtingsronde per Associate degree, start om 19.00, 19.30 en 20.00 uur
  • tussen 20.30 en 21.30 uur kun je in gesprek voor meer informatie en het stellen van vragen

Associate degrees Academie
Mill Hillplein 1
Roosendaal

Associate degrees

Een Associate degree is een tweejarige praktijkgerichte hbo-opleiding die goed aansluit bij een mbo 4-opleiding. Ontdek tijdens de Open avond of een Associate degree bij jou past.

Laatst bijgewerkt op 19 februari 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Open College