Kom tot rust met meditatie - Den Bosch

5 oktober 2017 (12:15 uur - 13:00 uur) door Avans Flow

Regelmatig mediteren geeft energie, verbetert de gezondheid, verhoogt creativiteit en concentratie, vermindert stress en heeft een positieve invloed op de geluksbeleving. Meditatie is een prachtige manier om het denken tot rust te brengen. Meditatie biedt ons de mogelijkheid al onze vermogens optimaal te leren ontplooien! Je zou het ook mentale fitness kunnen noemen om ook in het dagelijks leven aandachtig te kunnen zijn.

Je zult merken dat gedachten en emoties komen en gaan. Het is een groot misverstand dat je alleen echt mediteert als je verder nergens aan denkt. De kunst is om je er niet door te laten meeslepen.

Je bent welkom bij de meditatiesessies die in schooljaar 2017-2018 structureel worden georganiseerd door Avans Flow. Aanmelden is niet nodig.

Den Bosch Onderwijsboulevard
Ruimte: Stilteruimte ODS17
Docent meditatie: Bram Breuer
Thema: Energize your body – bringing the east to the west

Wie

Deze meditatiesessies zijn toegankelijk voor alle Avansstudenten en -medewerkers.

Laatst bijgewerkt op 24 augustus 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.