Studentinfo

Kennismakingsworkshop “de Wim Hof Methode”(Iceman)

26 september 2017 (15:30 uur - 17:15 uur) door Avans Flow
Je kunt meer dan je denkt. Hoe leer ik de niet-helpende conditionering (disbalans) te doorbreken?

Tijdens deze informatieve workshop bij Avans Flow waarin de Wim Hof (‘the Iceman’) methode centraal zal staan, leer je hoe je je lichaam en geest kunt bevrijden van stress en gezonder kunt maken.

Deze workshop wordt verzorgd door Avans docent Bart Dankers, trainer & coach;
“Als ik het uitleg geloven ze het niet. Echter, als ik het mensen zelf laat ervaren, leren ze de andere wereld kennen, en wat voor geweldige resultaten ze ermee kunnen bereiken. Dit is de weg die ik zelf ook heb afgelegd”. 
Er zullen verschillende ademhaling- en concentratietechnieken aan bod komen, die je na het volgen van deze workshop direct zelf thuis kunt inzetten. Tijdens deze workshop kun je een ijsbad ervaren met je voeten, waarin je onder begeleiding en op gevoel tot diepe controle in jezelf kunt komen. Op gevoel het eigen lichaam in, oerkrachten losmaken en met plezier ontdekken dat je veel meer kunt dan je zelf denkt! 
De ideale mix tussen kennis en ervaren.

Het is een flinke serieuze stap voor je zelf. Je ontdekt een grote kracht in jezelf die je nog niet kende. Ter voorbereiding wordt er gevraagd om je gedurende een week voorafgaande aan de workshop koud af te douchen, minimaal 30 seconden.
Verder is het van belang dat je hier gezond aan begint en even overlegt met je arts als je medicijnen slikt.

Waar en wanneer  

Dinsdag 26 september 2017, 15.30uur - 17.15uur Den Bosch Onderwijsboulevard.

Aanmelden    

Wil je je aanmelden voor de workshop? Vul dan het aanmeldformulier in!   
Laatst bijgewerkt op 14 juli 2017.