Kennismakingsworkshop “de Wim Hof Methode”(Iceman)

26 september 2017 (15:30 uur - 17:15 uur) door Avans Flow
Je kunt meer dan je denkt. Hoe leer ik de niet-helpende conditionering (disbalans) te doorbreken?

Tijdens deze informatieve workshop bij Avans Flow waarin de Wim Hof (‘the Iceman’) methode centraal zal staan, leer je hoe je je lichaam en geest kunt bevrijden van stress en gezonder kunt maken.

Avansdocent, trainer & coach Bart Dankers verzorgt de workshop. “Als ik het uitleg geloven ze het niet. Echter, als ik het mensen zelf laat ervaren, leren ze de andere wereld kennen, en wat voor geweldige resultaten ze ermee kunnen bereiken. Dit is de weg die ik zelf ook heb afgelegd.”
Er zullen verschillende ademhaling- en concentratietechnieken aan bod komen, die je na het volgen van deze workshop direct zelf thuis kunt inzetten. Tijdens deze workshop kun je een ijsbad ervaren met je voeten, waarin je onder begeleiding en op gevoel tot diepe controle in jezelf kunt komen. Op gevoel het eigen lichaam in, oerkrachten losmaken en met plezier ontdekken dat je veel meer kunt dan je zelf denkt! De ideale mix tussen kennis en ervaren.

Het is een flinke serieuze stap voor je zelf. Je ontdekt een grote kracht in jezelf die je nog niet kende. Ter voorbereiding wordt er gevraagd om je gedurende een week voorafgaande aan de workshop koud af te douchen, minimaal 30 seconden.
Verder is het van belang dat je hier gezond aan begint en even overlegt met je arts als je medicijnen slikt.

Wie

Deze workshop is voor Avansstudenten.

Wanneer en waar

Dinsdag 26 september, van 15.30 tot 17.15 uur in 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard.

Meld je aan voor de workshop met het aanmeldformulier.
Laatst bijgewerkt op 29 augustus 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.