Ucademy: Intrinsieke motivatie

28 september 2017 (17:00 uur - 19:00 uur)

Iedereen kent het wel. Vanaf vandaag ga je elke dag gezond eten, elke dag sporten en maak je al je huiswerk af voor de komende week. Dat mensen goede voornemens hebben is top! We willen allemaal het beste uit onszelf halen. Maar hoe simpel de taak voor ons ook lijkt, iets houdt ons toch vaak tegen.

Is het de motivatie, heb je niet genoeg discipline of ben je gewoon snel afgeleid? In de module Intrinsieke motivatie leggen wij jou uit wat motivatie is. En, nog belangrijker, hoe jij jezelf motiveert. Hiernaast bespreken wij samen praktische tips over hoe je de discipline opbrengt om je aan je voornemens te houden.

Trainer:  Michiel Brekelman en Natasja Wagenmakers
Aantal deelnemers: 15-20

Dinsdag 3 oktober van 17:00 - 19:00

Dinsdag 10 oktober van 17:00 - 19:00

Dinsdag 24 oktober van 17:00 - 19:00

Dinsdag 31 oktober van 17:00 - 19:00

Xplora Innovatielab, HX101, Hogeschoollaan 1 Breda

Meer weten

Kijk voor meer informatie op de site van Ucademy.

Laatst bijgewerkt op 13 september 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.