Studentinfo

Avans Flow, ontwikkel(t) je verder

Avans Flow organiseert workshops en lezingen in het teken van de persoonlijke ontwikkeling van studenten. Een kleine greep uit ons aanbod.

Overtuigend presenteren

Breekt het angstzweet je uit als je een presentatie moet geven? Of wil je je alvast voorbereiden op een sollicitatiegesprek of belangrijke pitch? In onze presentatietraining werk je aan een goede houding. Dat straalt immers zelfverzekerdheid uit. Daarnaast leer je hoe je je presentatie, gesprek of pitch overtuigend kan brengen.

Leren is belangrijk, leren loslaten ook

Leren is belangrijk, maar leren loslaten ook. Maar hoe doe je dat? Hoe parkeer je gedachten op momenten dat je niet kunt of niet wilt leren? In deze workshop ga je aan de slag om ook tijdens drukke leerperiodes rust in je hoofd te kunnen krijgen. Want ontspanning is niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk om effectief te kunnen leren. Het belooft een hele ontspannen workshop te worden!

Perfectionisme en fouten durven maken

Ken je dat gevoel dat het nooit (goed) genoeg is? Dat je altijd meer of beter had gekund? Ben je bang om fouten te maken en vertoon je vaak uitstelgedrag? De reden is waarschijnlijk dat je de dingen graag goed wilt doen. Je wilt iets doen waar je echt trots op bent. 

In deze workshop krijg je kennis en praktische oefeningen aangereikt. Om je te helpen om meer inzicht te krijgen in jouw perfectionistische houding, en de gedachten en gedragingen die daarbij horen. 

Kijk op de site van Avans Flow voor een beschrijving van alle workshops, trainingen en lezingen. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Laatst bijgewerkt op 27 juni 2017.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Nieuws
Agenda